Image loading...

Nova Motors Admiral Premium elektrische aandrijving 6-15km/u instelbaar, volledig geveerd

De Nova Motors Admiraal Premium is een van de meest comfortabele voertuigen in de klasse van vierwielige elektrische scootmobielen. De luchtbanden bieden maximale veiligheid en comfort dankzij de grote 13" wielen en de ingebouwde vering voor de voor- en achteras. Daarom is dit elektrische scootmobiel perfect voor mensen met een gevoelige rug of een hoger lichaamsgewicht.
SKU
40008000-1

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Nova Motors Admiraal Premium is de comfortvariant van onze Admiraal elektrische scootmobiel en net als de Admiraal is de Admiraal Premium verkrijgbaar in twee varianten. Ten eerste als 6 km/u versie en ten tweede als versie van 6 tot 15 km/u, waar een verzekering voor verplicht is. Beide versies kunnen zonder helm worden bestuurd.

De claxon en de richtingaanwijzers kunnen eenvoudig worden in- of uitgeschakeld met knoppen op het stuur. Om de Nova Motors Admiraal Premium te accelereren, trekt u gewoon aan de rijhendel aan de rechterkant. Om te remmen, laat u de rijhendel gewoon los en om achteruit te rijden, trekt u de rijhendel op de linkerkant naar achteren. De bediening is voor iedereen meteen heel gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Bij het parkeren van de Nova Motors Admiraal Premium kan de sleutel eenvoudig worden verwijderd en is het voertuig direct beveiligd tegen diefstal.

Dankzij een maximaal laadvermogen van 181 kg is de Admiraal Premium ook geschikt voor mensen met een hoger lichaamsgewicht. De ingebouwde stoel is ook breder dan die van de normale Admiraal en biedt voldoende ruimte dankzij de naar buiten verstelbare armleuningen. Bovendien biedt hij dankzij zijn allround vering en enorme 13" luchtbanden een uitzonderlijk comfort en maximale veiligheid.

Met een actieradius van circa 40 kilometer is de Admiraal Premium ook geschikt voor wat langere afstanden. De passende batterijoplader wordt uiteraard meegeleverd en kan op elk normaal stopcontact worden aangesloten. Een volledig oplaadproces duurt ongeveer 6 tot 8 uur.

Meer informatie
SKU 40008000-1
Levertijd standaardbezorging: ca. 5-8 dagen
Model Admiral Premium
Motor elektrische motor
Aandrijving automatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen 850W
standaard: 6 bis 15km/u vrij instelbaar
Actieradius 30 tot 40 kilometer
Accu onderhoudsvrije merk-gel-batterij, batterijpakket volledig vervangbaar
Accuspecificaties 12V 2 x 50Ah
Oplaadtijd ca. 6 uur
Oplaadcycli meer dan 400 oplaadcycli
Max. helling 10%
Voorrem Motorbremse
Achterrem Motorbremse
Leeggewicht 142 kg
Toegestaan totaal gewicht 323 kg
Voorbanden 330mm / 13" banden met onafhankelijke wielophanging en twee schokdempers
Achterbanden 330mm / 13" banden met centrale schokdempers
Lengte 1400 mm
Breedte 680 mm
Hoogte 1325 mm
Zithoogte De stoel kan 360° worden gedraaid. Armleuningen opklapbaar. Rugleuning instelbaar.
Emissiewaarden emissievrij
Brandstof Oplader voor normaal stopcontact is inbegrepen.
Standaarduitrusting Oplader, 2 achteruitkijkspiegels, opklapbare armleuningen, verstelbare en draaibare stoel, hoofdsteun, mand aan de voorkant, stuurkolom verstelbaar, LED-verlichting, LED-indicatoren, LCD-cockpit met snelheidsregeling en batterijlaaddisplay, 13” luchtbanden en onafhankelijke wielophanging met aan elke zijde een schokdemper aan de voorkant, 13" luchtbanden en centrale schokdemper voor de achteras
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Admiral Premium volledig geveerd elektrisch scootmbobiel bejaardenmobiel met instelbare snelheid tot 15km/u en 40 km actieradius
Uw waardering

© 2020 Nova Gruppe GmbH