Image loading...

Nova Motors Bendi Model 2020, elektrische aandrijving, 6 tot 20km/u, bagagemand

Waardering:
100%
Vanaf € 1.999,00
Standaard verzending: ongeveer 5-8 dagen Premium verzending: ongeveer 14-21 dagen
SKU
636543011-1

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel een elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

De standaardversie van de Bendi is verkrijgbaar als 20 km/u-versie en als comfortversie met instelbare snelheid. De 20 km/u-variant moet zijn verzekerd met een verzekeringskenteken en is vervolgens toegelaten tot het wegverkeer en fietspaden. In de standaarduitvoering beschikt de Bendi aan de voorzijde over twee trommelremmen, die worden aangestuurd via de twee remhendels aan het stuur en kunnen worden gebruikt net zo als de remmen van een fiets.

Iedereen die een normale scooter is, heeft luchtbanden en een ingebouwde ophanging. Het rijcomfort is dus zoals het uitzicht met banden elk jaar. Om de Bendi veilig uit te schakelen, vergrendelt u eenvoudig het stuurslot en haalt u de contactsleutel eruit. Met een actieradius van ca. 30-40 kilometer, een zichtbaar opbergvak onder de stoel en de ingebouwde mand als standaard, is de Bendi ideaal voor kleinere, geleidende taken en voor excursies. Het jachtgeweer kan eenvoudig zijn dankzij een snelsluiting of ons gebrek aan vergrendelbare autorisatie. De bijbehorende acculader is bij de levering inbegrepen en het normale stopcontact kan worden verwijderd. Een volledige oplaadherhaling hier 6 tot 8 uur.

Meer informatie
SKU636543011-1
Levertijdstandaardbezorging: ca. 5-8 dagen
ModelBendi
Motorelektrische motor
Aandrijvingautomatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen1000W
standaard: 6 tot 20km/u instelbaar op 3 niveaus
Actieradiusca. 35 km
Verbruik: circa 3,2kWh per 100 kilometer (ca. 0,90€ per 100 km)
Accuonderhoudsvrije merk-gel-batterij, batterijpakket volledig vervangbaar
Accuspecificaties5 x 12V 20Ah gel-batterijen in totaal 1200 Wh
Oplaadtijd6 tot 8 uur
Oplaadcyclica. 600
Max. helling18%
Voorremschijfrem
Achterremtrommelrem
Leeggewicht83 kg
Toegestaan totaal gewicht184 kg
Voorbanden3.00-10
Achterbanden3.00-10
Lengte1440 mm
Breedte680 mm
Hoogte1070 mm
Zithoogte700 mm
Emissiewaardenemissievrij
BrandstofOplader voor normaal stopcontact is inbegrepen
Standaarduitrusting2 achteruitkijkspiegels, centrale ontstekings- en stuurvergrendeling, vooruit- en achteruitversnelling, parkeerrem, drietrapse snelheidsregeling, power-modus, afsluitbaar opbergcompartiment, verstelbare stoel, opklapbare armleuningen, oplader, LED-koplampen, drager voor bagagemand of gelakte bagagedoos van Nova Motors, bagagemand
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Bendi Standard elektrische driewieler-scooter, elektrische scootmobiel bejaardenmobiel Model 2020
Uw waardering
Customer Questions
Welcher Führerschein wird für welches Fahrzeug benötigt?

Eine Auflistung welcher Führerschein für welches Fahrzeug benötigt wird finden Sie unter folgendem Link: Rechtliche Grundlagen: Wer darf E-Bikes, Mofas, Motorroller oder Motorräder fahren?

Did you find what you were looking for?

Zubehör

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein

© 2020 Nova Gruppe GmbH