Image loading...

Nova Motors eGT5 pro

Vanaf € 4.999,00

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

SKU
60107001-1
Mit dem abspielen des Videos akzeptiere ich die Datenschutzerklärung.

De eRGT5 pro is de eerste sportscooter in de 125cc-klasse met elektrische aandrijving van Nova Motors. Hij heeft twee verwijderbare lithium-ion accu's, een dubbel accusysteem voor nog meer vermogen en bereik, een LED-lichtsysteem en een digitale snelheidsmeter. De eRGT5 pro wordt aangedreven door de nieuw ontwikkelde Nova Gear One elektromotor. Deze is geïnstalleerd in de swingarm en werkt bij extreem hoge snelheden. De sportversnellingsbak van deze motor zorgt niet alleen voor een topsnelheid van 85 km/u, maar biedt ook een optimaal koppel en een fijn geregelde gasrespons bij elke snelheid. Dit maakt de rijervaring nog meer verschillend van versnellingsloze elektrische scooters. Dankzij deze configuratie van elektromotor en versnellingsbak heeft de eRGT5 pro een piekvermogen van ongeveer 8 kW, dat hij gemakkelijk kan oproepen over een langere periode en bij elke snelheid.

De digitale snelheidsmeter, het LED verlichtingssysteem, de krachtige Nova Gear One elektromotor, het draagbare lithium-ion accupakket, de schijfremmen in combinatie met het sportieve design maken de eRGT5 de eerste volwaardige 125cc sportieve elektrische scooter van Nova Motors. Het moderne, heldere LED-verlichtingssysteem bestaande uit LED-richtingaanwijzers, LED-achterlicht en LED-dim- en grootlicht zorgt voor een goede zichtbaarheid. De volledig digitale snelheidsmeter geeft alle noodzakelijke informatie in één oogopslag weer. Met de USB-oplaadpoort en het opbergvak kan een smartphone tijdens het rijden worden opgeladen.

Een ander hoogtepunt is de op vectoren gebaseerde AD-Tech regelaar die speciaal voor de Nova Motors eRGT5 pro is ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het vermogen in elke rijsituatie optimaal op de weg kan worden overgebracht. Bovendien heeft de eRGT5 pro drie op het stuur instelbare vermogensniveaus waarmee het koppel kan worden aangepast. De topsnelheid van ongeveer 90 km/u kan nog steeds worden bereikt bij elk vermogen.

  1. Regen
  2. Normaal
  3. Sport

De twee lithium-ion accu's onder de stoel zorgen ondanks het hoge vermogen voor een actieradius tot 95 kilometer. Met een gewicht van ongeveer 12 kg kan elk van de batterijpakketten gemakkelijk worden verwijderd om te worden opgeladen.De voordelen van de lithium-ionaccu ten opzichte van een normale loodzuuraccu
  • lichtgewicht
  • lage zelfontlading
  • langere levensduur
  • hogere energiedichtheid


De 85 km/u versie van de eRGT5 pro elektrische scooter is goedgekeurd voor 2 personen.
Mit dem abspielen des Videos akzeptiere ich die Datenschutzerklärung.
Meer informatie
THG-Premie (Duitsland) Ja
Motor Onderhoudsvrije 72V elektromotor en tandwielkast
Aandrijving Elektrische aandrijving 85 km/u
Vermogen 4 kW (piekvermogen 8 kW)
Max. helling max. 18%
Actieradius 2 x Li-ion batterijpakket: tot 95 kilometer
Accu 2 x draagbare lithium-ion batterij
Accuspecificaties 2 x 72 V, 34 Ah, 2448 Wh, ca. 12 kg Gesamt: 72V, 68 Ah, 4896 Wh, ca. 24 kg
Oplader Dubbele Novacharger voor het gelijktijdig opladen van twee accu's
Oplaadtijd 3,5 uur
Oplaadcycli ca. 600
Danach noch mindestens 80% Restkapazität.
Recuperatie Nee
Voorrem schijfrem
Achterrem schijfrem
Leeggewicht ca. 85 kg
Toegestaan totaal gewicht 265 kg
Voorbanden 120/70 - 12 (51M)
Achterbanden 120/70 - 12 (51M)
Lengte 1880 mm
Breedte 650 mm
Hoogte 1130 mm
Zithoogte ca. 750 mm
Emissiewaarden Emissionsfrei
Brandstof Lader met dynamische laadcurve voor normaal stopcontact wordt meegeleverd.
Verbruik 38 Wh/km (3,8 kWh/100km)
Standaarduitrusting 2 achteruitkijkspiegels, volledig digitale snelheidsmeter, centrale ontsteking en stuurslot, bagagehaak, USB-poort, smartphonevak, hoofd- en zijstandaards, dubbele lader, LED grootlicht LED dimlicht, LED richtingaanwijzers, LED achterlicht, 2 draagbare lithium-ion accupacks (34Ah,72V).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors eGT5 pro
Uw waardering

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein

© 2023 Nova Gruppe GmbH