Image loading...

Nova Motors eRetro Star Model 2020, elektrische aandrijving 45 km/u, BOSCH Motor, zwart

Vanaf € 1.199,00 Normale prijs € 1.299,00
Standaard verzending: ongeveer 5-8 dagen Premium verzending: ongeveer 14-21 dagen
SKU
63150315-1

Onze tijdloze klassieker, de Retro Star, is nu in de kleur zwart beschikbaar, als milieuvriendelijke elektrische scooter, sportief, emissievrij en goedkoop. Nu met BOSCH-motor, LED-koplampen met coming-home-functie, kuipknipperlichtjes, in hardheid verstelbare dubbele schokdempers aan de achterkant, topcasedrager met snelsluiting en een eenvoudig snelheidsregelsysteem (cruise-control). De ingebouwde FOC-controller beschikt over drie vrij selecteerbare niveaus (ECO, normaal en sport).

De elektrische versie van onze Retro Star-scooter wordt aangedreven door een 2000W onderhoudsvrije, borstelloze Bosch naafmotor. Hierdoor bereikt deze elektrische scooter gemakkelijk en fluisterstil de wettelijke maximumsnelheid van 45 km/u. Eén acculading is voldoende voor ca. 40 kilometer*. De wendbare scooter met een tijdloos ontwerp beschikt reeds over een zeer helder ADtech LED dim- en groot licht met coming-home functie, chromen spiegel, in hardheid instelbare dubbele schokdemper aan de achterkant en een eenvoudige snelheidsregelaar (cruise control). De ingebouwde FOC-controller beschikt over drie vrij selecteerbare niveaus (ECO, normaal en sport). U kunt de meegeleverde oplader gebruiken om uw eRetro Star aan ieder normaal stopcontact op te laden. Het duurt ongeveer 8 uur om de accu van het voertuig volledig op te laden, gedeeltelijke opladingen zijn geen probleem en op elk moment mogelijk. De intelligente oplader beschikt over een een dynamische laadcurve en past zich aan de huidige toestand van de accu's aan. De voordelen van de 5 ingebouwde AGM-baterijen zijn de lange levensduur, goede capaciteit ook bij lage temperaturen en het niet voorhanden memory effect.

Bovendien zijn de baterijen slim verdeeld in het voertuig, zodat de eRetro Star, in tegenstelling tot veel andere elektrische scooters, een afsluitbaar opbergcompartiment onder de bank heeft. Voor meer opbergruimte kan onze universele topcase direct op de ingebouwde topcasedrager van de eRetro Star worden bevestigd. Een extra bevestigingsplaat is niet meer nodig. Op deze manier kan de topcase snel en zonder visuele veranderingen aan de retro-look aan het voertuig worden bevestigd en verwijderd.


Met zijn van de Retro Star bekende kenmerken en de betaalbare prijs is de eRetro Star een van onze meest populaire scooters. De eRetro Star is een van de kleinere scooters van Nova Motors maar biedt nog voldoende ruimte voor twee personen.


*De actieradius is sterk afhankelijk van de topografie (routekenmerken), omgevingsinvloeden (wind, weer) en het gewicht van de bestuurder. De gegevens zijn vastgesteld in de ECO-modus, met een buitentemperatuur van ca. 20 graden, een vlakke baan en een bestuurdersgewicht van ca. 70 kg.

Meer informatie
SKU63150315-1
Levertijdstandaardbezorging: ca. 5-8 dagen
ModeleRetro Star
Motorborstelloze onderhoudsvrije naafmotor van Bosch met 60V
Aandrijvingelektrische aandrijving 45 km/u
Vermogen2,0 kW
Max. hellingmax. 15%
Actieradiustot 40 km
Accu5 vast ingebouwde AGM loodaccu’s (type: 6-DZM-20). 5 x 6,8 kg = 34 kg totaal gewicht
Accuspecificaties60 V, 20 Ah
OpladerNovacharger
Oplaadtijdca. 8 uur
Oplaadcyclica. 400
Voorremschijfrem
Achterremtrommelrem
Leeggewicht62 kg zonder baterijen
Toegestaan totaal gewicht245 kg
Voorbanden3.50-10 51J
Achterbanden3.50-10 51J
Lengte1730 mm
Breedte700 mm
Hoogte1070 mm
Zithoogte750 mm
Emissiewaardenemissievrij
BrandstofOplader voor normale stopcontacten is inbegrepen. Oplaadtijd: ca. 8 uur. Strromverbruik van de oplader ca. 200 watt, met dynamische laadcurve
Verbruik41 Wh / km - ca. € 0,50 per laadproces (à € 0,30 per kWh)
Standaarduitrusting2 achteruitkijkspiegels, centrale ontstekings- en stuurvergrendeling, bagagehaak, hoofd- en zijstandaard, ADtech LED-koplampen, sneldheidsregelaar, in hardheid instelbare dubbele schokdemper aan de achterkant, kuipknipperlichtjes, automatische oplader, snelsluiting-topcasedrager
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors eRetro Star 50 elektro zwart- elektrische scooter - Model 2020
Uw waardering
Customer Questions
eRetro Star - Fahrzeugbedienung

Hauptsicherung einschalten Wenn sich der eRetro Star nicht starten lässt oder die Lichter mit eingeschalteter Zündung nicht funktionieren, überprüfen Sie die Hauptsicherung und schalten diese gegebenenfalls wieder ein. Drücken Sie die Sicherung...

Welcher Führerschein wird für welches Fahrzeug benötigt?

Eine Auflistung welcher Führerschein für welches Fahrzeug benötigt wird finden Sie unter folgendem Link: Rechtliche Grundlagen: Wer darf E-Bikes, Mofas, Motorroller oder Motorräder fahren?

Did you find what you were looking for?

Zubehör

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein

© 2020 Nova Gruppe GmbH