Image loading...

Nova Motors Mini 4 plus elektrische aandrijving 6 km/u, draagbaar Lithium-Ion-Accu, brons

Vanaf € 2.499,00
Standaard verzending: ongeveer 5-8 dagen Premium verzending: ongeveer 14-21 dagen
SKU
400080200
De Nova Motors Mini 4 plus is het meest flexibele elektrische scootmobiel in het Nova Motors assortiment. Vanwege zijn gering gewicht, de kleine afmetingen van het pakket wanneer hij is opgevouwen en de om op te laden uitneembare accu is de Mini 4 plus van Nova Motors de perfecte aanvulling op de auto of wanneer er weinig ruimte is om de elektrische scootmobiel te parkeren.

De Nova Motors Mini 4 plus is een compacte vierwielige elektrische scootmobiel met luchtbanden en uitneembare accu, die volledig elektrisch wordt aangedreven. De snelheid is beperkt tot 6 km/u, dus is rijden op trottoirs, in voetgangerszones of in gebouwen toegestaan.

Opgevouwen is de Mini 4 plus kleine 86 cm lang, 55 cm breed, 46 cm hoog en weegt inclusief batterij slechts 30 kg. Dit betekent dat de Mini 4 plus van Nova Motors in de kleinste ruimtes kan worden geparkeerd of in een auto kan worden geladen. Dankzij de geïntegreerde extra zwenkwielen in het midden van het voertuig kan de Mini moeiteloos worden verplaatst als een steekwagen, zelfs wanneer deze is opgevouwen.

Bovendien is er geen verzekeringsverplichting. De Mini 4 plus beschikt over een LED-verlichting aan de voor- en achterzijde zodat u altijd goed bent te zien. De bedieningselementen zijn voor iedereen gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Bij het parkeren kan de sleutel eenvoudig worden verwijderd en is het voertuig direct beveiligd tegen diefstal. Met een actieradius van circa 16 kilometer en een hoge wendbaarheid is de Mini 4 plus niet alleen geschikt om even te gaan winkelen, maar ook voor kleinere uitjes. De onder de stoel bevestigde batterij kan eenvoudig worden verwijderd om op te laden met de meegeleverde batterijoplader. De batterij van de Mini 4 plus kan dus in het voertuig worden opgeladen of worden uitgenomen en in de woning worden opgeladen. Een volledig oplaadproces duurt 4 tot 8 uur.

Vergeleken met zijn kleine broertje Kapitein beschikt de Mini 4 plus over luchtbanden en kan gemakkelijk worden opgevouwen.GEEN HELM VEREIST

Door de maximumsnelheid te beperken tot 6 km/u kan op de Nova Motors Mini 4 plus zonder helm worden gereden.

GEEN RIJBEWIJS NODIG

Er is geen rijbewijs nodig omdat de maximumsnelheid beperkt is tot 6 km/u. De Nova Motors Mini 4 plus mag dus ook worden gebruikt op de stoep en in gebouwen.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Voordelig en emissievrij. Gewoon opladen aan een normaal stopcontact en tot wel 16-20 kilometer rijden. De Mini 4 plus beschikt over een automatische versnellingsbak met vooruit- en achteruitversnelling.

GEMAKKELIJK OPVOUWBAAR

De Nova Motors Mini 4 plus kan heel gemakkelijk worden opgevouwen

GRATIS RETOUREN

U kunt het voertuig in het kader van het herroepingsrecht van 14 dagen testen en het gratis laten ophalen als het niet bevalt.

SERVICE TER PLAATSE

En mocht u ooit eens problemen hebben met uw Nova Motors Kapitein, hoeft u slechts een keertje te bellen en de werkplaats komt naar u toe.

Meer informatie
SKU400080200
Levertijdstandaardbezorging: ca. 5-8 dagen
ModelMini 4 plus
Motorelektrische motor
Aandrijvingautomatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen270W
standaard: 6km/u
Actieradiusca. 16 kilometer
Accudraagbaar lithium-ion-accupack, kan worden uitgenomen om op te laden
Accuspecificaties24 V 11,5 Ah batterij kan worden uitgenomen om op te laden gewicht: ca. 3kg
Oplaadtijd 6-8 uur
Oplaadcyclimeer dan 800 oplaadcycli
Max. helling15%
VoorremMotorbremse
AchterremMotorbremse
Leeggewicht30 kg
Toegestaan totaal gewicht145 kg
Voorbanden50mm * 170mm
Achterbanden70mm * 230mm
Lengterijklaar: 960 mm
opgevouwen: 860 mm
Breedterijklaar: 550 mm
opgevouwen: 550 mm
Hoogterijklaar: 860 mm
opgevouwen: 460 mm
ZithoogteDe stoel kan in hoogte worden versteld en volledig worden verwijderd. Armleuningen opklapbaar.
Emissiewaardenemissievrij
BrandstofOplader voor normaal stopcontact is inbegrepen.
StandaarduitrustingGemakkelijk opvouwbaar, oplader, verstelbare armleuningen, verstelbare stoel, instelbare stuurkolom, LED-verlichting, luchtbanden, accu kan worden uitgenomen om op te laden, voertuig hoeft niet te worden verzekerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Mini 4 plus opvouwbare elektrische scootmobiel bejaardenmobiel met draagbare Litium-Ion-Accu in brons 6 km/u
Uw waardering
Customer Questions
Welcher Führerschein wird für welches Fahrzeug benötigt?

Eine Auflistung welcher Führerschein für welches Fahrzeug benötigt wird finden Sie unter folgendem Link: Rechtliche Grundlagen: Wer darf E-Bikes, Mofas, Motorroller oder Motorräder fahren?

Did you find what you were looking for?

Zubehör

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
© 2020 Nova Gruppe GmbH