Onze winkels - bekijken, proefrijden & ophalen

Welkom in de wereld van elektromobiliteit bij Nova Motors! In onze lokale winkels beleeft u de toekomst van mobiliteit van dichtbij. Hier kunt u niet alleen de nieuwste modellen van onze elektrische scooters en elektrische voertuigen bewonderen, maar deze ook direct ter plaatse proefrijden.

Uiteraard bieden wij in elke winkel persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers. Ze nemen de tijd om uw individuele behoeften en vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om technische details, rijcomfort of veiligheidsvoorzieningen: onze experts staan met hun specialistische kennis aan uw zijde. U kunt er dus zeker van zijn dat u het model vindt dat bij u past.

Ook voor proefritten is alles voorbereid. Het enige dat u mee hoeft te nemen is uw rijbewijs en identiteitskaart; Wij voorzien u graag van een helm. Ook hier staan onze competente medewerkers altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u deskundig advies te geven. Zo kunt u zich op uw gemak informeren voordat u een beslissing neemt.

Kortom, onze winkels zijn de ideale plek om elektromobiliteit in al zijn facetten te leren kennen. Wij kijken ernaar uit u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen!

Dormagen in Noordrijn-Westfalen

Winsen bij Hamburg