Nova Motors Vita

Wees de eerste om dit product te beoordelen
SKU: 4000730800
Leasing from: Save and !

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

Bezig met laden...
Bezig met laden...

Accessories

Scooterzeil L (opvouwbare garage)
Scooterzeil L (opvouwbare garage)
€ 49,90

Product Description

Betreed de wereld van mobiliteit met de Nova Motors Vita, ons meest betaalbare elektrische voertuig met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij de variabele snelheidsinstelling tussen 0 en 6 km/u kun je met de Vita rijden zonder rijbewijs of helm, al blijft het gebruik beperkt tot trottoirs en voetgangerszones.


Dit elektrische voertuig is uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen voor het wegverkeer. State-of-the-art LED-verlichting en LED-knipperlichten zorgen voor optimaal zicht, terwijl de verlichting, claxon en richtingaanwijzers worden bediend via gemakkelijk bereikbare knoppen op het stuur. De bediening is intuïtief en eenvoudig: trek eenvoudig aan de rijhendel aan de rechterkant om te accelereren en laat hem los om te remmen. Voor het achteruitrijden is een aparte rijhendel aan de linkerkant beschikbaar.

Door de video af te spelen, accepteer ik het privacybeleid.

Comfort heeft bij de Vita de hoogste prioriteit. De comfortabele stoel draait zijwaarts om het in- en uitstappen te vergemakkelijken en biedt, eenmaal gezeten, dezelfde verstelmogelijkheden als een autostoel. Met een indrukwekkende actieradius van zo'n 50 kilometer is de Vita ook ideaal voor langere afstanden. De meegeleverde batterijlader kan op elk standaard stopcontact worden aangesloten en een volledige oplaadcyclus duurt slechts ongeveer 6 tot 8 uur.

Bijkomende voordelen zijn onder meer de vrijstelling van helmplicht dankzij de snelheidslimiet van 6 km/uur en het feit dat er geen rijbewijs nodig is. Het voertuig is volledig elektrisch, milieuvriendelijk en eenvoudig op te laden via een gewoon stopcontact. Dankzij de vier wielen en de ingebouwde vering biedt de Vita maximale rijstabiliteit. De zitting is niet alleen comfortabel, maar ook verstelbaar en draaibaar, zodat zelfs mensen met een lichamelijke beperking gemakkelijk kunnen gaan zitten.

Passend für

Meer informatie

Motor elektrische motor
Aandrijving automatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen 700W
standaard:0 tot 6km/h vrij instelbaar
Actieradius 40 tot 50 kilometer
Accu onderhoudsvrije merk-gel-batterij, batterijpakket volledig vervangbaar
Accuspecificaties 24 V 2 x 80 Ah
Oplaadtijd ca. 6 uur
Oplaadcycli meer dan 400 oplaadcycli
Max. helling 18%
Voorrem Motorrem
Achterrem Motorrem
Leeggewicht 135 kg
Toegestaan totaal gewicht 295 kg
Voorbanden 100/60-8
Achterbanden 120/70-8
Lengte 1400 mm
Breedte 700 mm
Hoogte 1360 mm
Zithoogte De stoel kan 360° worden gedraaid en in hoogte worden versteld. Armleuningen opklapbaar.
Draaicirkel 128 cm
Emissiewaarden emissievrij
Verbruik 31 Wh/km (3,1 kWh/100km)
Standaarduitrusting Sneloplader, 2 achteruitkijkspiegels, opklapbare armleuningen, verstelbare en draaibare stoel, verstelbare hoofdsteun, instelbare stuurkolom, LED-verlichting, LED-richtingaanwijzers, digitale snelheidsmeter met kilometerteller, snelheidsmeter, batterijlaaddisplay

Leasing Calculator

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Nova Motors Vita
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!