Image loading...

Inoa Sli7 max

Vanaf € 4.499,00

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

SKU
644804

De Inoa Sli7 max is een 125cc elektrische scooter met extra grote 16 inch banden voor nog meer comfort en veiligheid. Met een topsnelheid van ongeveer 80 km/u en de twee standaard meegeleverde 30Ah accupacks heeft de Sli7 max een bereik van maximaal 100 kilometer. De Sli7 max wordt aangedreven door de nieuw ontwikkelde Inoa Gear elektromotor, die in de swingarm is ingebouwd. De aan deze motor gekoppelde versnellingsbak zorgt niet alleen voor een topsnelheid van 80 km/u, maar biedt ook een optimaal koppel en een fijn geregelde gasrespons bij elke snelheid. Bovendien zorgen de 16-inch banden voor een zeer hoge spoorstabiliteit en een onvergelijkbaar rijcomfort. De rijervaring verschilt aanzienlijk van die van elektrische scooters met kleinere banden en zonder versnellingsbak.
Het geïnstalleerde LED-verlichtingssysteem maakt niet alleen indruk met zijn uiterlijk en unieke lichtsignatuur, maar zorgt ook voor optimale zichtbaarheid bij elke gelegenheid.

LED verlichting, twee draagbare lithium-ion accu's, schijfremmen achter en voor, CBS remsysteem, het moderne design en de onverslaanbare prijs maken de Inoa Sli7 max een echte kracht op het gebied van snelle elektrische scooters boven de 45 km/u.

De motorreductor wordt aangestuurd door een FOC-regelaar (Field-Oriented Control), die een optimale rijervaring garandeert. Met de twee ingebouwde batterijpakketten kan een actieradius van maximaal 100 kilometer worden bereikt. Het bereik is sterk afhankelijk van de af te leggen afstand en de temperatuur. Met behulp van de meegeleverde snellader kunt u uw Sli7 max in slechts 4,5 uur volledig opladen bij elk normaal stopcontact. De twee lithium-ion accu's, die zich onder de stoel bevinden, kunnen worden opgeladen via het oplaadpunt in de auto of worden verwijderd en thuis worden opgeladen. De lader heeft een dynamische laadcurve en past zich dus aan de huidige toestand van de accu's aan.

Voordelen van de lithium-ion-accu in vergelijking met een normale loodaccu

  • laag gewicht
  • lage zelfontlading
  • Langere levensduur
  • hogere energiedichtheid

De 80 km/u versie van de Sli7 max elektrische scooter is goedgekeurd voor 2 personen.
Een topkoffer zal binnenkort beschikbaar zijn.
Mit dem abspielen des Videos akzeptiere ich die Datenschutzerklärung.
Meer informatie
THG-Premie (Duitsland) Ja
Motor Onderhoudsvrije 72V elektromotor en tandwielkast
Aandrijving Elektrische aandrijving 80 km/u
Vermogen 4 kW
Max. helling max. 18%
Actieradius 2 x Li-ion batterijpakket: tot 100 kilometer
Accu 2 x draagbare lithium-ion batterij, verwijderbaar voor opladen.
Accuspecificaties 2 x 72 V, 30 Ah, 2169 Wh, ca. 10 kg Total: 72V, 69 Ah, 4320 Wh, ca. 20 kg
Oplader Novacharger
Oplaadtijd ongeveer 4,5 tot 5 uur (3,5 uur van 20% tot 80%)
Oplaadcycli ca. 600
Recuperatie Ja
Voorrem schijfrem
Achterrem schijfrem
Leeggewicht ca. 115 kg (incl. batterijen)
Toegestaan totaal gewicht 261 kg
Voorbanden 110/70-16
Achterbanden 110/70-16
Lengte 1970 mm
Breedte 760 mm
Hoogte 1130 mm
Zithoogte ca. 750 mm
Emissiewaarden Emissievrij
Brandstof Snellader met dynamische laadcurve voor normaal stopcontact geleverd
Verbruik 39 Wh/km (3,9 kWh/100km)
Standaarduitrusting 2 achteruitkijkspiegels, centrale ontsteking en stuurslot, 2 afstandsbedieningen, startfunctie op afstand, hoofd- en zijstandaards, bagagehaken, LED-verlichtingssysteem, digitale LCD-cockpit, 2 draagbare lithium-ion accu's, afsluitbaar opbergvak voor twee lithium-ion accu's, USB-poort.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inoa Sli7 max
Uw waardering
© 2022 Nova Gruppe GmbH