Image loading...

Nova Motors Bendi Premium met draagbar Accupack driewiel - scooter elektrische scootmobiel bejaardenmobiel

Vanaf € 2.799,00

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

SKU
63651307-1

De Nova Motors Bendi Premium is het topmodel onder de driewielige elektrische scootmobielen. Met een draagbaar lithium-ion accupack, een automatische motorrem, de digitale snelheidsmeter en de zuinige LED-koplamp beschikt de Bendi Premium over een perfecte uitrusting, die in het dagelijkse leven niets te wensen overlaat.

De Nova Motors Bendi Premium is het topmodel onder de driewielige elektrischescootmobielen. Met een draagbare lithium-ion accupack, een automatische motorrem, de digitale snelheidsmeter en de zuinige LED-koplamp laat de uitrusting van de Bendi Premium niets te wensen over.

De Nova Motors Bendi Premium beschikt over een draagbaar lithium-ion accupack, die kan worden opgeborgen in het afsluitbare opbergcompartiment onder de stoel. Het draagbare accupack kan met een gewicht van slechts 6 kilogram en de draagriem eenvoudig worden uitgenomen en worden opgeladen in de woning of het accupack blijft gewoon in het voertuig en de oplader wordt rechtstreeks aangesloten op het laadcontact in de voetenruimte. De Bendi Premium biedt u dus de mogelijkheid om de batterij in de woning op te laden als er geen stopcontact in de buurt van de parkeerplaats van het voertuig is.

De actieradius met een volledig opgeladen accupack is circa 40 kilometer. Als dit niet genoeg is, kunt u een tweede accupack aanschaffen en het bereik verdubbelen tot ongeveer 80 kilometer. De Bendi Premium is dus niet alleen geschikt voor wekelijkse boodschappen, maar ook voor langere uitjes naar het platteland of naar vrienden.
Het tweede accupack kan gemakkelijk naast de eerste in het afsluitbare opbergcompartiment onder de stoel worden geplaatst. De standaard inbegrepen bagagemand biedt extra opbergruimte. Deze kan dankzij een snelsluiting eenvoudig worden verwijderd of worden vervangen door onze gelakte afsluitbare bagagedoos. De passende acculader wordt uiteraard meegeleverd en kan op elk normaal stopcontact worden aangesloten. Een volledig oplaadproces duurt 6 tot 8 uur.

De snelheid van de Bendi Premium kan vrij worden ingesteld tussen de 0 en 20 km/u door middel van een draairegelknop. Daarom moet het voertuig worden verzekerd met een verzekeringskenteken en is vervolgens toegelaten tot het wegverkeer, fietspaden en voetgangerszones. Hierbij moet ook aandacht worden besteed aan de maximale snelheid van 6 km/u in voetgangerszones of gebieden met weinig verkeer.

Voor maximale veiligheid en comfort beschikt de Bendi Premium over een schijfrem aan de voorkant, een trommelrem aan de achterkant en bovendien over een automatische motorrem. De schijf- en trommelremmen werken als die van een fiets. De automatische motorrem remt daarentegen automatisch zodra het gaspedaal niet meer wordt ingedrukt. De remkracht van de automatische motorrem kan op verschillende niveaus worden ingesteld met behulp van een draaiknop op de rechter stuurgreep.

Net als een normale scooter heeft de Bendi Premium luchtbanden en ingebouwde vering. Op deze manier is het rijcomfort hoger dan bij voertuigen met kleinere banden. Om de Bendi veilig te parkeren, kunt u het stuurslot eenvoudig vergrendelen en de contactsleutel verwijderen.

BESCHIKBARE VARIANTEN

  • Premium: Premium: 6 tot 20 km/u vrij instelbaar en met automatische motorrem. Deze remt automatisch zodra het gaspedaal niet meer wordt ingedrukt.
Meer informatie
Motor elektrische motor
Aandrijving automatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen 1000W
standaard:6 tot 20 km/u vrij instelbaar
Actieradius 1x li-ion-accupack: ca. 40 kilometer
2 x li-ion-accupack: ca. 80 kilometer
verbruik: circa 4kWh per 100 kilometer (ca. 1,00€ per 100 km)
Accu 1 x draagbaar lithium-ion-accupack, kan worden ontnomen om op te laden. Kan worden uitgebreid met een tweede lithium-ion-accupack
Accuspecificaties 1 x 48V 23Ah lithium-ion-accu
gewicht: 6,15kg
afmetingen: 17,5 x 15,5 x 15,5cm (LxBxH)
Oplaadtijd 6 tot 8 uur
Oplaadcycli ca. 800
Max. helling 18%
Voorrem schijfrem
Achterrem Trommel- und autom. Motorbremse
Leeggewicht 83 kg
Toegestaan totaal gewicht 184 kg
Voorbanden 3.00-10
Achterbanden 3.00-10
Lengte 1440 mm
Breedte 680 mm
Hoogte 1070 mm
Zithoogte 700 mm
Draaicirkel 160 cm
Emissiewaarden emissievrij
Brandstof Oplader voor normaal stopcontact is inbegrepen. oplaadtijd: 6-8 uur
Verbruik 33 Wh/km (3,3 kWh/100km)
Standaarduitrusting 2 achteruitkijkspiegels, centrale ontstekings- en stuurvergrendeling, vooruit- en achteruitversnelling, parkeerrem, 1 draagbare lithium-ion accupack, afsluitbaar opbergcompartiment voor maximaal twee lithium-ion accupacks, verstelbare stoel, opklapbare armleuningen, oplader, automatische motorrem, digitale snelheidsmeter , LED-koplampen, drager voor bagagemand of gelakte bagagedoos van Nova Motors, bagagemand
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Bendi Premium met draagbar Accupack driewiel - scooter elektrische scootmobiel bejaardenmobiel
Uw waardering
© 2023 Nova Gruppe GmbH