Image loading...

Nova Motors Bendi Standard elektrische driewieler-scooter, elektrische scootmobiel bejaardenmobiel Model 2020

Waardering:
90%
Vanaf € 1.999,00 Normale prijs € 2.299,00

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

SKU
636543011-1

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel een elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

De standaardversie van de Bendi is verkrijgbaar als 20 km/u-versie en als comfortversie met instelbare snelheid. De 20 km/u-variant moet zijn verzekerd met een verzekeringskenteken en is vervolgens toegelaten tot het wegverkeer en fietspaden. In de standaarduitvoering beschikt de Bendi aan de voorzijde over twee trommelremmen, die worden aangestuurd via de twee remhendels aan het stuur en kunnen worden gebruikt net zo als de remmen van een fiets.

Iedereen die een normale scooter is, heeft luchtbanden en een ingebouwde ophanging. Het rijcomfort is dus zoals het uitzicht met banden elk jaar. Om de Bendi veilig uit te schakelen, vergrendelt u eenvoudig het stuurslot en haalt u de contactsleutel eruit. Met een actieradius van ca. 30-40 kilometer, een zichtbaar opbergvak onder de stoel en de ingebouwde mand als standaard, is de Bendi ideaal voor kleinere, geleidende taken en voor excursies. Het jachtgeweer kan eenvoudig zijn dankzij een snelsluiting of ons gebrek aan vergrendelbare autorisatie. De bijbehorende acculader is bij de levering inbegrepen en het normale stopcontact kan worden verwijderd. Een volledige oplaadherhaling hier 6 tot 8 uur.

Meer informatie
Motor elektrische motor
Aandrijving automatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen 1000W
standaard: 6 tot 20km/u instelbaar op 3 niveaus
Actieradius ca. 35 km
Verbruik: circa 3,2kWh per 100 kilometer (ca. 0,90€ per 100 km)
Accu onderhoudsvrije merk-gel-batterij, batterijpakket volledig vervangbaar
Accuspecificaties 5 x 12V 20Ah gel-batterijen in totaal 1200 Wh
Oplaadtijd 6 tot 8 uur
Oplaadcycli ca. 600
Danach noch mindestens 80% Restkapazität
Max. helling 18%
Voorrem schijfrem
Achterrem trommelrem
Leeggewicht 83 kg
Toegestaan totaal gewicht 184 kg
Voorbanden 3.00-10
Achterbanden 3.00-10
Lengte 1440 mm
Breedte 680 mm
Hoogte 1070 mm
Zithoogte 700 mm
Draaicirkel 160 cm
Emissiewaarden emissievrij
Brandstof Oplader voor normaal stopcontact is inbegrepen
Verbruik 30 Wh/km (3 kWh/100km)
Standaarduitrusting 2 achteruitkijkspiegels, centrale ontstekings- en stuurvergrendeling, vooruit- en achteruitversnelling, parkeerrem, drietrapse snelheidsregeling, power-modus, afsluitbaar opbergcompartiment, verstelbare stoel, opklapbare armleuningen, oplader, LED-koplampen, drager voor bagagemand of gelakte bagagedoos van Nova Motors, bagagemand
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Bendi Standard elektrische driewieler-scooter, elektrische scootmobiel bejaardenmobiel Model 2020
Uw waardering
© 2023 Nova Gruppe GmbH