Image loading...

Nova Motors Kapitein elektrische scootmobiel bejaardenmobiel 6 km/u

Niet op voorraad
SKU
4000630400

De Nova Motors Kapitein is de betaalbare instap in de wereld van elektrische voertuigen. Met zijn vier wielen, de comfortabele stoel en de elektrische aandrijving beperkt tot 6 km/u is de kapitein de ideale metgezel voor korte afstanden en kleine boodschappen.


De Nova Motors Kapitän is een vierwielig elektrisch voertuig dat volledig elektrisch wordt aangedreven. De snelheid is beperkt tot 6 km/u, dus rijden op trottoirs, voetgangerszones of in gebouwen is toegestaan.

Bovendien is er geen verplichte verzekering. Om ervoor te zorgen dat u altijd goed zichtbaar bent, heeft de kapitein een LED-verlichting aan de voorzijde en twee reflectoren aan de achterzijde.
Het licht wordt in- of uitgeschakeld via een knop op het stuur en de maximale snelheid is traploos in te stellen met behulp van een draaiknop. Om de Nova Motors Captain te versnellen, hoef je alleen maar aan de rijhendel aan de rechterkant te trekken. Om te remmen hoeft u alleen maar de rijhendel los te laten en om achteruit te rijden trekt u de rijhendel aan de linkerkant naar achteren.

De bedieningselementen zijn direct voor iedereen gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Wanneer de Nova Motor Kapitän is uitgeschakeld, kan de sleutel eenvoudig worden verwijderd en is het voertuig direct beveiligd tegen diefstal. Met een actieradius van zo'n 20 kilometer en de praktische uitneembare mand is de kapitein ook geschikt voor kleinere boodschappen. De batterij onder de stoel kan eenvoudig worden verwijderd om op te laden. De passende acculader is bij de levering inbegrepen en kan op elk normaal stopcontact worden aangesloten. De batterij van de kapitein kan in het voertuig worden opgeladen of in het appartement worden verwijderd. Een volledig laadproces duurt 6 tot 8 uur. De kapitein kan ook in slechts een paar stappen volledig worden gedemonteerd en in elke auto worden vervoerd.

Meer informatie
SKU 4000630400
Model Kapitän
Motor elektrische motor
Aandrijving automatische vooruit- en achteruitversnelling
Vermogen 180W
standaard: 6km/u
Actieradius bis zu 80 km (Fahrergewicht 80 kg und Lufttemperatur von 25ºC)
Accu VRLA-accu (lood-zuur-batterij)
Accuspecificaties 24V 12Ah batterij kan worden ontnomen om op te laden.
gewicht: ca. 10kg
Oplaadtijd 6-8 uur
Oplaadcycli meer dan 400 oplaadcycli
Max. helling 15%
Voorrem Motorbremse
Achterrem Motorbremse
Leeggewicht xx kg
Toegestaan totaal gewicht xx kg
Voorbanden 45mm * 160mm
Achterbanden 70mm * 190mm
Lengte xx mm
Breedte xx mm
Hoogte xx mm
Zithoogte De stoel kan 360° worden gedraaid en in hoogte worden ingesteld. Armleuningen opklapbaar.
Emissiewaarden emissievrij
Brandstof Oplader voor normaal stopcontact is inbegrepen.
Verbruik 31 Wh/km
Standaarduitrusting Oplader, opklapbare armleuningen, instelbare en draaibare stoel, instelbare stuurkolom, accu kan worden ontnomen om op te laden, afneembare mand om te winkelen of voor kleine transporten, voertuig hoeft niet verzekerd te zijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nova Motors Kapitein elektrische scootmobiel bejaardenmobiel 6 km/u
Uw waardering
© 2020 Nova Gruppe GmbH