BETAALMETHODES

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan. Kies simpelweg de betalingsmethode die voor u het meest geschikt is.

OVERMAKEN

Betaling geschiedt door het factuurbedrag op onze rekening over te maken. Direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u onze bankrekeningsgegevens per e-mail. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons een verzendbevestiging op de dag dat uw bestelling wordt overhandigd aan onze verzendafdeling.

PayPal

U betaalt eenvoudig met uw PayPal-rekening.

iDeal

U betaalt eenvoudig met uw iDeal-rekening.

CREDITCARD

Betalen gaat gemakkelijk en veilig door afschrijving van uw creditcard: VISA of MasterCard

Voer eenvoudig uw creditcardgegevens in op onze afrekenpagina. Het gehele afreken- en betalingsproces wordt versleuteld door middel van een 256-bit SSL-certificaat, waardoor een maximale beveiliging van uw gegevens wordt gegarandeerd. De afschrijving van uw creditcardrekening wordt uitgevoerd op het moment dat de bestelling is voltooid.

Motorroller per Mastercard Kreditkarte bezahlen Motorroller per Visa Kreditkarte bezahlen

Creditcardafrekeningen worden uitgevoerd door PAYONE GmbH Frahoferstrasse 2-424118 Kiel, Duitsland - Hoofdkantoor: Kiel - Kantongerecht Kiel HRB 6107 - Directeuren: Carl Frederic Zitscher, Jan Kanieß – Een bedrijf van de Sparkassen-Finanzgruppe

BETALING VOOR SERVICEDIENSTEN

Inspecties en reparaties kunnen direct na het werk bij onze technici contant, per pinbetaling of per creditcard (Visa of Mastercard) worden betaald.

LOG-IN EN BETALEN MET AMAZON

"Inloggen en betalen met Amazon" maakt winkelen soepeler en gemakkelijker omdat u de gegevens die zijn opgeslagen in uw bestaande Amazon-account kunt gebruiken voor de betaling en levering van uw artikelen.
U hoeft niet talrijke inloggegevens en wachtwoorden voor verschillende onlineshops te onthouden; alles wat u nodig hebt zijn de inloggegevens van uw Amazon-account. U vertrouwt Amazon reeds wanneer u online winkelt, vertrouw ook wanneer u op onze website winkelt erop. Het is een veilige en gemakkelijke manier om online te winkelen.