OVER NOVA MOTORS

Nova Motors is een onlineshop voor scooters, elektrische scooters, elektrische scootmobielen, elektrische fietsen/eBikes, toebehoren, reserveonderdelen en ter-plaatse service. Achter nova-motors.de staat de Nova Gruppe GmbH met bedrijfszetel in 75031 Eppingen, Duitsland.


Ons doel is het om de aankoop van tweewielers op internet zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Om dit te bereiken gaan we in op de speciale vereisten van een voertuigaankoop en bieden gedetailleerde informatie over het betreffende voertuig op elke productpagina. Om echt elk minuscuul detail van een voertuig online te kunnen zien, creëren we een 360 ° -weergave met hoge resolutie van alle voertuigen. Zo kunt u het voertuig vanuit elke hoek bekijken, net als in de lokale handel. Voor meer informatie en impressies hebben we onze interactieve hotspots. Als er hotspots beschikbaar zijn voor het weergegeven voertuig, kunnen deze op de productpagina met de bijbehorende knop worden geactiveerd en bieden vervolgens meer informatie en video's over het weergegeven voertuig.

Dankzij onze directe verkoop en onze geheel Nederland omspannende ter-plaatse service besparen we op een duur dealernetwerk en geven de resulterende besparingen rechtstreeks door aan onze klanten. Zo is het voor ons mogelijk om onze scooters of elektrische fietsen tegen ongelooflijk lage prijzen aan te bieden. Uiteraard besteden we ook alsnog aandacht aan goede service om aan alle wensen van de klant te voldoen. Onze Standaardbezorging is bijvoorbeeld gratis voor al onze voertuigen. En het mooiste is: al onze voertuigen worden rijklaar en uitgepakt geleverd door onze eigen expediteur. Dit betekent dat u direct na levering kunt gaan zitten en wegrijden.


Ook op het gebied van service gaan wij nieuwe wegen. Voorbij zijn de dagen dat je zelf naar de dichtstbijzijnde werkplaats moest zoeken, een afspraak moest maken en er naar toe moest. Onze service ter plaatse is de mobiele werkplaats die naar u toe komt. Onze werkplaatskarren zijn voorzien van al het benodigde gereedschap en machines, zodat alle werkzaamheden aan uw scooter of fiets ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. Of het nu bij u thuis of op het werk is. Als u ooit een serviceverlening nodig heeft, kunt u deze eenvoudig aanvragen via onze onlineshop en onze service neemt contact met u op.
 

ONS HOOFDKANTOOR

Hier willen we u kort voorstellen aan het hoofdkantoor van ons bedrijf en uitleggen hoe het werkt. Deze bestaat in principe uit vier grote afdelingen, het voertuigmagazijn, het reserveonderdelenmagazijn, de montagehal en ons servicecentrum. We hebben niet langer een tentoonstellingsruimte in klassieke zin, onze showroom is onze onlineshop www.nova-motors.de. Wie alsnog zijn gewenste tweewieler bij ons ter plaatse wil komen kopen, kan dat doen na voorafgaand een afspraak te hebben gemaakt. Schrijf ons gewoon een e-mail met het gewenste model en de ophaaltijd. We nemen dan contact met u op voor meer verdere details.


HET VOERTUIGMAGAZIJN

Dit magazijn neemt de meeste ruimte in beslag. Hier wachten gemiddeld 2.000 voertuigen op uw bestelling en montage. Dagelijks is er veel bedrijvigheid, worden bestelde voertuigen uit het magazijn gehaald en nieuwe voertuigleveringen ingeleverd en opgeslagen.


HET RESERVEONDERDELENMAGAZIJN

Onze reserveonderdelen en toebehoren voor onze voertuigen zijn ondergebracht in een aparte ruimte. Minstens 30.000 onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat we voor elk voertuigmodel een optimale verzorging met reserveonderdelen kunnen garanderen. Mocht een onderdeel toch eens niet op voorraad zijn, dan kunnen wij dit snel en eenvoudig bij de betreffende fabrikant opvragen. Rechtstreeks aangesloten op het onderdelenmagazijn is de verzendafdeling voor pakketten, hier verlaten dagelijks van maandag tot en met vrijdag reserveonderdelen- en toebehorenbestellingen via DPD ons pand.


DE MONTAGEHAL

Hier worden onze voertuigen voor aflevering gemonteerd en gecontroleerd op een rollenbank of tijdens een korte proefrit. Eerst wordt het gedeeltelijk gemonteerde voertuig uit de verpakking getild en op een montageplatform geplaatst. Nu volgt de daadwerkelijke montage en de eerste inspectie van alle functies volgens een nauwkeurig gedefinieerde checklijst. Voor scooters vullen we voor het verdere verloop van het proces een beetje benzine in de tank en maken we het voertuig klaar voor inspectie op onze rollenbank. Bij fietsen wordt een korte proefrit gemaakt. Pas als het voertuig alle tests met succes heeft doorstaan en er geen zichtbare gebreken zijn, kan het voertuig worden vrijgegeven en voorbereid voor de daadwerkelijke levering. Zelfs na alle tests is de hoeveelheid benzine die in onze scooters wordt gevuld voldoende om na de levering direct naar een nabijgelegen benzinestation te rijden.


HET SERVICECENTRUM

Hier vindt alle communicatie met u (onze klanten) plaats. Onze servicemedewerkers beantwoorden niet alleen vragen per e-mail en telefoon, maar informeren ook alle klanten wanneer uw voertuig wordt afgeleverd of wanneer de gewenste inspectie/onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen bestellingen uit de online winkel hier worden afgehaald of kunnen voertuigen op afspraak worden bekeken.