Horwin CR6

Wees de eerste om dit product te beoordelen
SKU: HRW6001
Leasing from:

Expeditiebureau

Regelmatig: ongeveer 7-21 dagen

Accessories

Scooterzeil S (opvouwbare garage)
Scooterzeil S (opvouwbare garage)
€ 39,90
Remschijf slot
Remschijf slot
€ 9,90
Veiligheidsvest Nova Motors
Veiligheidsvest Nova Motors
Special Price € 1,49 Normale prijs € 4,99
Motorfiets mobiele telefoonhouder aluminium voor 3,5-6,5 inch smartphone
Motorfiets mobiele telefoonhouder aluminium voor 3,5-6,5 inch smartphone
€ 44,90

Product Description

Inspirerend. Revolutionair. Verbazingwekkend. Of gewoon fantastisch. Noem het hoe je wilt. De nieuwe CR6 is state-of-the-art als het gaat om e-mobiliteit. Na vele jaren van ontwikkeling en samenwerking met grote spelers van over de hele wereld is er een prachtige elektrische motorfiets ontstaan. Hij zal je zeker inspireren – zonder compromissen, want hij laadt pas op na 120 kilometer rijden en ook de prestaties worden niet verwaarloosd. Met een acceleratie van 0-60 km/u in slechts 6 seconden en een topsnelheid tot 95 km/u is dit voertuig in alle opzichten top.

LED VERLICHTING

Zowel het dimlicht, het grootlicht als de dagrijverlichting van de CR6 schijnen in heldere, zuiver witte LED-optiek. Halogeen en xenon behoren tot het verleden. Tot 28.000 candela's licht worden door 6 LED-modules via glazen lenzen gebundeld en op straat geprojecteerd om een perfecte verlichting te garanderen. Het resultaat spreekt voor zich: ca. 5 keer meer lichtopbrengst dan conventionele halogeenlampen en unieke waarden in deze voertuigcategorie.

Overigens: dankzij LED-technologie is het stroomverbruik minimaal, wat weer een positief effect heeft op de actieradius van de CR6.

Door de video af te spelen, accepteer ik het privacybeleid.

VOLLEDIGE CONTROLE

Overzicht is alles. Op het grote display van de HORWIN CR6 zie je alle informatie die je nodig hebt tijdens je rit: huidige snelheid, resterende actieradius, rijmodus, temperatuur en nog veel meer. In een klassiek retro-design gecombineerd met de nieuwste technologie. Uiteraard laat de achtergrondverlichting je ook in het donker alle informatie zien.

NIEUWE BATTERIJEN – MEER ASSORTIMENT Lithium-ioncellen 18650 van PANASONIC

EINDELOZE KRACHT BETEKENT EINDELOOS PLEZIER. De HORWIN CR6 maakt gebruik van de modernste lithium-ionbatterijen. Het 53 Ah accupakket laadt in ongeveer 3 uur op van 0-80% en biedt een bereik tot 120 kilometer. Net als de toonaangevende autofabrikanten van vandaag zijn de batterijcellen in de CR6 goed gepantserd en beschermd. Dit geldt niet alleen voor trillingen op de weg, het omvallen van de motorfiets of in het ergste geval vallen. De integriteit van de batterij komt niet in gevaar, zelfs niet als een of meer cellen defect raken.

SMART CONTROL UNIT - de veldgeoriënteerde vectorbesturing (FOC)

Om de perfecte balans tussen actieradius en prestaties te vinden, controleert de HORWIN CR6 voortdurend jouw rijstijl en gedrag. Het wordt daarom ook wel het ‘brein’ van elektrische voertuigen genoemd, de Field Oriented Control (FOC) zal het gevraagde vermogen van het gaspedaal waarnemen, omzetten in intelligentere informatie en – als bij toverslag – doorgeven aan het stuur van uw voertuig . Het resultaat is ronduit fenomenaal: de ultieme rijervaring die helaas niet in woorden te omschrijven is.

BEDIENING & DIEFSTALALARMSYSTEEM - DE SLEUTEL WORDT EEN AFSTANDSBEDIENING

De in de autosleutel geïntegreerde afstandsbediening zorgt ervoor dat de e-scooter kan worden gestart, uitgeschakeld en vergrendeld zonder dat de sleutel in het contact hoeft te worden gestoken.

CR6 – ONBEPERKTE KRACHT – Eindeloze kracht betekent eindeloos plezier

Prestatiegerichte combinatie van een gloednieuwe Field Oriented Control (FOC) en de krachtige elektromotor. Nieuwe standaarden op het gebied van elektromobiliteit. Iedereen die zegt: “E-mobiliteit is niet leuk” heeft zeker nog nooit op de HORWIN CR6 gezeten.

6,2 kW maximaal vermogen en een topsnelheid van 95 km/u garanderen maximaal rijplezier!

CBS REMSYSTEEM - verkort de remweg

Bij het remmen in een noodgeval verdeelt het CBS-remsysteem de remkracht tussen de voor- en achterremschijven, waardoor de remweg wordt verkort en veilig wordt geremd bij hoge snelheden. De gevoelige remmen zorgen voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag in en voor bochten, zelfs in natte omstandigheden. De geperforeerde remschijf van 265 mm voor en de geperforeerde remschijf van 220 mm achter garanderen veilig en efficiënt remmen onder alle omstandigheden.

Passend für

Meer informatie

Motor Middenmotor Synchrone permanente magneetmotor met 72V
Aandrijving Elektrische aandrijving 95 km/u
Vermogen 6,2 kW, 260 Nm
Max. helling maximaal 17%
Actieradius tot 120 kilometer
Accu Lithium-ion 53Ah 72V, Panasonic 18650
Accuspecificaties 72 V, 53 Ah, 3816 Wh
Oplader Snellader 220 V/15 A
Oplaadtijd 3u 0–80%
Oplaadcycli Dat. 1000
Voorrem Schijfrem
Achterrem Schijfrem
Leeggewicht 107 kg
Toegestaan totaal gewicht 304 kg
Voorbanden 100/ 80–17
Achterbanden 120/ 80-17
Lengte 2040 mm
Breedte 770 mm
Hoogte 1120 mm
Zithoogte ca. 870 mm
Emissiewaarden Emissievrij
Verbruik kA
Standaarduitrusting 2 achteruitkijkspiegels, CBS-remsysteem, zijstandaard, LED-verlichtingssysteem, 1 lithium-ionbatterij, ronde klassieke LCD-snelheidsmeter met automatische helderheidsaanpassing, elektronisch antidiefstalsysteem, keyless go

Leasing Calculator

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Horwin CR6
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!